Potpisan ugovor saradnje sa Glossa - Centrom

Potpisan ugovor saradnje sa Glossa - Centrom

Potpisan ugovor saradnje sa Glossa - Centrom

Glossa-centar Banja Luka je prvi akreditovani centar za njemački jezik u Bosni i Hercegovini, akreditovan od strane Goethe-Instituta BiH. Glossa- centra za njemački jezik je jedina škola koja je akreditovana od strane Goethe –Instituta, kulturne ustanove Savezne Republike Njemačke koja djeluje širom svijeta. Akreditacija Gotehe- Instituta odnosi se na ispunjavanje visokih standarda struke sa ciljem stimulisanja kontinuiranog stručnog usavršavanja i poboljšanja kvaliteta pružanja profesionalnih usluga.

Stoga, Agencija Jobstep je ponosna što može objaviti da je od ove sedmice uspješno potpisana saradnja sa Glossa – centrom.

Vizija

Želja koja je okosnica cijelog procesa jeste da olakšamo svim zainteresiranim kandidatima koji zaista žele da idu u Njemačku. Na tom putu osim pronalaska poslodavca, nostrifikacije diplome, kandidatima je svakako potrebno poznavanje njemačkog jezika na određenom stepenu. Ukoliko to ne zahtijeva poslodavac ili Ambasada, složit ćemo se sigurno potrebno je za svakodnevni život u Njemačkoj. Kako možemo zamisliti jedan dan na ulicama Njemačke ukoliko ne znamo progovoriti bar osnovne rečenice?

Na koji način saradnja funkcionira? Ukoliko ste već započeli nostrifikaciju diplome i želite da krenete s kursom njemačkog jezika u Glossi, pri sklapanju ugovora imat ćete pravo na popust cijene kursa u iznosu od 10%. Ukoliko već pohađate kurs u Glossa-centru i odlučite se na postupak nostrifikacije diplome u Jobstepu, imat ćete popust u iznosu od 10% pri samoj nostrifikaciji.

„Zaista nam predstavlja zadovoljstvo što možemo sarađivati sa uspješnom kompanijom kao što je Jobstep International. Osim što je postigla mnogo toga u radu i djelovanju, ovo je Agencija koja se širi i raste svakim danom. U tom pogledu, jasno je imamo ciljeve koje možemo ostvariti zajedno.“  Kazala je Eldisa Družanović, direktorica Glossa Centra

Administracija JobStep Agencije svakako se složila sa porukom iz Glossa centra:

Naročito smo sretni možemo ponuditi sadržaj našim građanima koji će im pomoći u ispunjavanju ličnih ciljeva.“

Kao i uvijek, Agencija Jobstep stoji na raspolaganju svim kandidatima zainteresiranim za odlazak u Njemačku. Ukoliko želite ostvariti kontakt sa Agencijom, ispunite formular u nastavku.