Uslovi korištenja

Uslovi korištenja

Uslovi korištenja

Podijeli:

Izdavač web stranice je JobStep International d.o.o. Bihać, Hamze Hume bb, koje ovim Uslovima utvrđuje prava i obaveze izdavača i korisnika stranice prilikom korištenja istog.

Korištenjem web stranice, korisnik prihvata ove Uslove korištenja, kao i sve njegove izmjene i dopune. Smatra se da su korisnici kontinuiranim korištenjem web stranice ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti.

Niti jedan dio Web stranice ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih.

Svi posjetioci imaju pravo besplatno koristiti sadržaje Web stranice ukoliko ne krše Uslove korištenja.

Web stranica se sastoji od vlastitih sadržaja, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od posjetitelja, te po potrebi linkova na vanjske stranice.

Web stranica sadržaje objavljuje u dobroj namjeri. Sve sadržaje Web stranice koristite na vlastitu odgovornost i Web stranica se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

Pravo na izmjene sadržaja i usluga

Web stranica zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na Web stranicau bez obaveze prethodne najave.

Linkovi na druge web stranice

Web stranica sadrži linkove na web stranice trećih osoba. Web stranica linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan Web stranice. Sadržaj izvan Web stranice koristite na vlastitu odgovornost.

Obaveze korisnika

Korisnicima Web stranice strogo je zabranjeno:

- objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće BH i/ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički, te štetan na bilo koji drugi način;

- objavljivanje, slanje i razmjena informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima;

- lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe;

- objavljivanje, slanje i razmjenu sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom;

- objavljivanje, slanje i razmjena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, ili putem obmane;

- svjesno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera     i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme;

- prikupljanje, čuvanje i objavljivanje osobnih podataka drugih posjetitelja Web stranice i korisnika.

Registrovani korisnici

Registrovanjem na Web stranicu, korištenje mobile aplikacije korisnik je obavezan proći postupak registracije, unijeti istinite podatke, te odabrati korisničko ime i lozinku.

Za sve objavljene sadržaje pod pojedinim korisničkim imenom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Web stranica ne može odgovarati za neovlašteno korištenje računa, niti eventualnu štetu nastalu na taj način.

Web stranica zadržava pravo da ukine ili da uskrati mogućnost korištenja korisničkog računa bez prethodne najave ili/i objašnjenja.

Web stranica ne snosi odgovornost za štetu nastalu ukidanjem korisničkog računa.

Poruke Web stranice i sponzora

Web stranica svojim korisnicima može povremeno poslati obavijesti Web stranice i sponzora.

Izmjene Uslova korištenja

Web stranica zadržava pravo izmjene ovih Uslova korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih izmjena. Navedene izmjene stupaju na snagu objavljivanjem na Web stranicau.

Stupanje na snagu

Ovi Uslovi stupaju na snagu danom objavljivanja na Web stranici.