O Agenciji

O Agenciji

Agencija Jobstep osnovana je 2010. godine u Bihaću, kao samostalna agencija za posredovanje pri zapošljavanju u Njemačkoj. Kao pioniri u segmentu posredovanja na području Bosne i Hercegovine  godinama uspijevamo da kroz individualni pristup svakom poslodavcu i svakom od naših klijenata, te kroz inovativna tehnička rješenja ostvarimo zavidne poslovne uspjehe i našim kandidatima pružimo priliku da svoje karijere započnu ili nastave u Njemačkoj kod pouzdanih i sigurnih poslodavaca. Naš stabilan rast daje nam potvrdu o uspješnosti načina na koji usavršavamo svoje poslovanje u segmentu posredovanja. 10 godina rada, 5 poslovnica u BiH, Njemačkoj i Srbiji, te zadovoljstvo naših klijenata su nam podstrek da budemo bolji i pružamo još kvalitetniju uslugu

O Agenciji
UVIJEK UZ VAS
UVIJEK UZ VAS

Naš zadatak je pružiti podršku zainteresiranim za rad u Njemačkoj. Vaš smo oslonac od prijave za posao sve do pronalaska ozbiljnih i odgovornih poslodavaca. Uz neposredan i profesionalan pristup pružamo Vam kompletnu uslugu posredovanja i otklanjamo dileme koje imate u ovom procesu.

IZVOR POSLOVA
IZVOR POSLOVA

Agencija Jobstep Vam pruža posredovanje za širok spektar poslova koji Vam nude mogućnost da započnete karijeru u Njemačkoj. Baza poslova koje nudimo je svakodnevno u ekspnaziji te Vam pruža niz mogućnosti za Vaše profesionalno ostvarenje. Pregled otvorenih pozicija možete vidjeti u nastavku.

POVJERENJE I KVALITET
POVJERENJE I KVALITET

Kroz dugogodišnje iskustvo pronašli smo modus kako da na najbolji način ispunimo zahtjeve naših poslodavaca,opravdamo povjerenje naših kandidata. Povratne informacije koje dobijamo od kandidata čine nas ponosnim postignutim rezultatima i daju nam vjetar u leđa za nove poslovne izazove!

POVJERENJE I KVALITET

POVJERENJE I KVALITET

Jobstep kao agencija za posredovanje postoji 10 godina, u tih deset godina nizali smo brojne uspjehe i širili svoje poslovanje, nikada pri tome nismo zaboravili da je zadovoljstvo i uspjeh naših poslovnih saradnika i naših klijenata istovremeno i ključ našeg uspjeha.

Uvijek težimo tomu da usavršimo svoje usluge i obogatimo svoju poslovnu ponudu.