O Agenciji

O Agenciji

Agencija Jobstep osnovana je 2010. godine u Bihaću, kao samostalna agencija za obradu podataka i administrativnu podršku za odlazak u Njemačku. Kao pioniri u segmentu obrade dokumentacije na području Bosne i Hercegovine  godinama uspijevamo da kroz individualni pristup svakom poslodavcu i svakom od naših klijenata, te kroz inovativna tehnička rješenja ostvarimo zavidne poslovne uspjehe i našim kandidatima pružimo priliku da svoje karijere započnu ili nastave u Njemačkoj.

Naš stabilan rast daje nam potvrdu o uspješnosti načina na koji usavršavamo svoje poslovanje već 12 godina, 9 poslovnica u BiH i Njemačkoj, te zadovoljstvo naših klijenata su nam podstrek da budemo bolji i pružamo još kvalitetniju uslugu.

O Agenciji
POVJERENJE I KVALITET
POVJERENJE I KVALITET

Kroz dugogodišnje iskustvo pronašli smo modus kako da na najbolji način ispunimo zahtjeve naših poslodavaca,opravdamo povjerenje naših kandidata. Povratne informacije koje dobijamo od kandidata čine nas ponosnim postignutim rezultatima i daju nam vjetar u leđa za nove poslovne izazove!

POVJERENJE I KVALITET

POVJERENJE I KVALITET

Jobstep kao agencija za obradu podataka i administrativnu podršku postoji 12 godina, u tih dvanaest godina nizali smo brojne uspjehe i širili svoje poslovanje, nikada pri tome nismo zaboravili da je zadovoljstvo i uspjeh naših poslovnih saradnika i naših klijenata istovremeno i ključ našeg uspjeha.

Uvijek težimo tomu da usavršimo svoje usluge i obogatimo svoju poslovnu ponudu.