Uspješna priča

Uspješna priča

Džemal Puškar

HVALA JOBSTEP od srca...

Ja se zovem Džemal Puškar ! Bio sam na Fb i listao stranice i uočio sam JOBSTEP agenciju da nudi zaposljavanje u Njemackoj ! A prije tog sam se dogovorio s prijateljem da dodem u Njemacku u Frankfurt ! I poslao sam nepotpunu dokumentaciju u JobStep ! Nakon kratkog vremena me je kontaktirala agencija (iskreno mislio sam da je ŠALA) i tražila da popunimo nepotpunu dokumentaciju, što smo onda i učinili ! Nakon nekog vremena su me zvali i preporucili da dođem na termin s poslodavcem u Sarajevo ! (iskreno mislio sam da je opet šala ali reko ode s familijom na ćevape ako pregovori propanu)

Otišao sam na razgovor i bio sam iskreno iznenađen sa sadrzajem i ljubaznošcu osoblja a tako i pregovora s poslodavcem koji je cak i izašao svima nama u susret i pitao gdje bi htjeli raditi tj mjesto (blizu rodbine isl).

Sada sam u firmi Atu Singen i radim već 3 mj i polako se prilagođavam sistemu u Njemačkoj ! Čak sam i dobio platu kada smo bili na Kurzarbeitu ????????

Stoga bi htio preporuciti JobStep svima koji bi htjeli na najlakši i najbrzi način da dođu u Njemačku jer se oni brinu za SVE (STAN, POSAO, ZDRAVSTVENO) i svoje usluge čudom božijim NE NAPLAĆUJU !

HVALA JOBSTEP od srca i nadam se da ce te mi pomoci i da moju porodicu udomim u Njemackoj !