Naši zadovoljni klijenti

Naši zadovoljni klijenti

Naši zadovoljni klijenti

Kada je prošle godine otvoren konkurs za parketara u Mannheimu, a preko Jobstep International kompanije, Ivan Periš uspješno je prošao proceduru i zaposlio se. Ove godine, kada je isti konkurs opet otvoren, Ivan nam se javlja sa svojim iskustvom. U poruci je napisao:

                                                                                                         

„Poštovanje draga moja Fatima,

 

Prije svega da vam izrazim jedno veliko hvala, na spajanju sa mojim poslodavcem.

Evo nakon odlaska od skoro deset mjeseci, vaš oglas za posao je nešto najljepše i najbolje što mi se dogodilo u vezi posla.

Od prvog susreta sa poslodavcem i sa kolegama, imao sam osjećaj da sam se vratio na posao s godišnjeg odmora u firmu u kojoj radim godinama, a ne kao prije osjećaj neke nelagode jer si novi, ovdje je bilo savršeno.

Što se tiče poslodavca, on je poslodavac za poželjeti, ispoštovan je svaki dogovor od samoga početka, uvijek je tu za bilo kakvu pomoć bilo privatno bilo poslovno, nastoji uvijek da se osjećamo ok i ugodno. Jako je fleksibilan ukoliko nešto trebaš privatno, razumije bilo koju situaciju..

Uvijek je raspoložen za nagraditi za nekakav trud i perfektno obavljen posao..

Ukoliko nam neki rokovi dolaze, nema onoga klasičnoga moraš, uvijek je to molim te ako možeš i nemaš obaveza, bilo bi lijepo za nas da tipa danas završimo..

Tako da, draga Fatima, hvala.

Već neko vrijeme mi je u glavi da vam se javim, ali uvijek nekako zaboravim, sve dok nisam vidio da je ponovo aktivan oglas za posao parketara u Mannheimu za mog poslodavca.

Pa osjećam potrebu da na neki način pomognem i vama i poslodavcu ukoliko bude zainteresiranih za oglas, slobodno kandidatima pošaljite moj broj da im detaljno objasnim osjećaj rada za ovog poslodavca, a i naravno koliko ste vi kao agencija super što se tiče organizacije i svega drugoga, jer smatram da su naši ljudi jako oprezni, jer ih je dosta izvarano, a vi ste kao i moj poslodavac jedni od rijetkih što sve ispoštuju.

Još jednom hvala što ste mi uljepšali radnu karijeru, tj. Idem na posao i jedva čekam kada ću ići ponovo ujutro.“

 

Zahvaljujemo se Ivanu na prekrasnim riječima. Svim našim kandidatima želimo mnogo uspjeha!