Jobstep predstavlja: Walk-in urede

Jobstep predstavlja: Walk-in urede

Jobstep predstavlja: Walk-in urede

Predstavljamo Vam Jobstep walk-in urede!

 

Jobstep International agencija je koja egzistira na ovom području već više od desetljeća, od otvaranja prve poslovnice do danas Jobstep je rasprostranjen u gotovo svim regijama naše države sa tendencijom za širenje. Jobstep International je pored Bosne i Hercegovine, u Švicarskoj, Njemačkoj i Srbiji.

Šta predstavlja walk-in ured?

 

Walk-in ured ostavlja mogućnost svim našim kandidatima, koji su ljubitelji lične komunikacije i osjećaju se ugodnije prilikom razgovora uživo, da dođu na neku od naših lokacija i direktno razgovaraju sa našim stručnim timom.

Ovo je odlična prilika, budući da u svakoj poslovnici imamo tim koji će vrlo rado kroz svoje dugogodišnje iskustvo dati odgovor na vaša pitanja na najbolji mogući način.


Kroz više od deset godina, koliko Jobstep posluje na ovim prostorima, zakoni i prilike odlaska u Njemačku su se mijenjale. Za to vrijeme stečeno iskustvo daje kredibilitet Jobstep agenciji da Vam pomogne u Vašim nastojanjima koji se vežu za odlazak u Njemačku, nostrifikaciju diplome, promjenu posla u Njemačkoj, zakazivanje termina u Ambasadi i slično.

Dolaskom novog zakona, Jobstep International pruža uslugu nostrifikacije diplome, a stotine nostrifikovanih diploma od tada, iz najrazličitijih struka, odlična su podloga da već unaprijed znate kakav ishod možete očekivati.

„Svjesni koliko je priznavanje diplome važno za sve osobe koje žele ići u Njemačku ili za osobe koje su već u Njemačkoj, svakog dana se trudimo da na što jednostavnije načine približimo klijentima i potencijalnim klijentima važnost ovog procesa.“
 

U pravilu, populacija sa Zapadnog Balkana kako bi došla do termina (pored ostalih kategorija) mora imati nostrifikovanu diplomu, dakle najmanje završenu srednju trogodišnju školu. Nakon tog procesa, termin u Ambasadi se zakazuje vrlo brzo. Za populaciju u Njemačkoj, nostrifikacija diplome predstavlja bolje radne uvjete i veću platu, jednom kada nostrifikuju diplomu i postanu stručni radni kadar (Fachkraft).

Stoga Jobstep International zbog stalnog rasta poslovanja, ima svoje urede u svim regijama Bosne i Hercegovine, kao i u Beogradu u Srbiji. Iako stručni tim agenata call centra svakondevno kontaktira zainteresirane kandidate, svjesni smo važnosti lične komunikacije i dostupnosti u ovom pogledu.

 

Potrebno je samo da kontaktirate Vama najbližu poslovnicu i zakažete svoj termin u kojem planirate posjetiti Jobstep ured.

Shodno Vašoj lokaciji, rado Vas očekujemo na sljedećim adresama:

Hamze Hume bb, 77 000 Bihać; tel. + 387 37 961 370

Skenderija 8 i Humska 27/Pofalići, 71 000 Sarajevo; tel. +387 33 821 305

Braće Fejića 39/1, 88 000 Mostar; tel. +387 36 871 300

Kneza Miloša 78, 11000 Beograd; tel. +381 11 4220 192

Boschstraße 10, 73734 Esslingen am Neckar Stuttgart; tel. +49 711 460 54 195

 

Vaš, Jobstep International!