Jobstep dolazi u Mostar

Jobstep dolazi u Mostar

Jobstep dolazi u Mostar

Jobsteb International je agencija koja se bavi posredovanjem pri zapošljavanju na tržište rada Savezne Republike Njemačke, a ovim poslom uspješno se bavi već više od desetljeća. 

Sjedište agencije nalazi se u Bihaću,  svoje poslovnice ima u Sarajevu, Beogradu i Njemačkoj, a sada ponosno objavljujemo da Jobstep agencija dolazi u Mostar!

Od ponedjeljka 22.02.2021. godine, potražite nas na mostarskoj adresi u ulici Braće Fejića 39.

 

Jobstep za Vas

Tim naše Agencije nesebično pruža podršku svim klijentima koji su zainteresirani za odlazak u Njemačku, na osnovu potražnje poslodavaca iz Njemačke te stručne spreme kandidata!

 

Nostrifikacija diplome

Jobstep agencija vrši uslugu nostrifikacije diplome. Šta to znači? Pojam nostrifikacija diplome podrazumijeva proces priznavanja diplome stečene na našem prostoru sa diplomom Savezne Republike Njemačke, pri kojem, nostrifikacijom diplome kandidatu se otvara mogućnost traženja posla u svojoj struci sa diplomom koju je stekao/la na prostoru Bosne i Hercegovine, bez dodatnog školovanja. Time ostvaruje pravo direktne aplikacije na konkurse, s jednakim pravima kao i državljanin zemalja Evropske unije. U cijelom procesu, tim Jobstep agencije nesebična je podrška svojim klijentima i time je isključena mogućnost bespotrebnih administrativnih komplikacija.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na društvenim mrežama ili jednostavno ispunite naš prijavni link i MI ĆEMO VAS KONTAKTIRATI.

 

Vidimo se u ulici Braće Fejića 39., Mostar! Uvjerite se!