NOVIM ZAKONOM OD MARTA 2020. UKIDAJU SE VIZE ZA NJEMAČKU!!!

NOVIM ZAKONOM  OD MARTA 2020. UKIDAJU  SE  VIZE ZA NJEMAČKU!!!

NOVIM ZAKONOM OD MARTA 2020. UKIDAJU SE VIZE ZA NJEMAČKU!!!

Ovakvi senzacionalni naslovi koji „otkrivaju istinu“  kako se navodno po novom  zakonu o zapošljavanju ukidaju vize za Njemačku, kako viza može da se izvadi u Njemačkoj, da može bez vize da se dođe i zaposli  u Njemačkoj, da je zapošljavanje pojednostavljeno itd. -  nisu ništa drugo nego lažne vijesti.

Kada se odlučite za  odlazak u Njemačku, predstoji vam niz koraka koje je potrebno obaviti i prije samog zakazivanja termina za vizu po novom zakonu. U svim tim koracima vrlo rado vam Agencija JOBSTEP stoji na raspolaganju.  

Prijavom za posao  u  JOBSTEP bazu kandidata putem aplikacije JOBSTEP MESSENGER, koju besplatno mozete skinuti na Google play i App Store, otvarate sebi mnoge mogućnosti.

Svojim kandidatima JOBSTEP Agencija osim besplatnog posredovanja,  izrade CV- a, organizovanja i pripreme direktnog razgovora za posao, također pruža uslugu pripreme  potrebne dokumentacije za odlazak na konačan termin za vizu i prijavu na obavezno zadravstveno osiguranje u Njemačkoj.

Prvi  korak  koji je potrebno poduzeti, nakon  vaše prijave u JOBSTEP bazu kandidata, jeste jednačenje odnosno NOSTRIFIKACIJA diplome.

I ovaj proces jednostavno povjerite JOBSTEP Agenciji. Stručno osoblje JOBSTEP Agencije  će za vas odabrati odgovarajuću ustanovu, pripremiti svu dokumentaciju  i  biti u kontaktu sa nadležnom ustanovom sve do okončanja postupka.

Tek nakon okončanog postupka jednačenja vaše diplome, uz pomoć JOBSTEP Agencije,  obezbijeđenog radnog ugovora, uz posredovanje JOBSTEP Agencije - spremni ste da  zakažete termin za vizu u Njemačkoj ambasadi.

Za uspješan odlazak u Njemačku, JOBSTEP Agencija  je vaša prava adresa!

Kontaktirajte nas!